czwartek, 2 sierpnia 2018

Kasza jaglana z owocami oraz miodem z nutą wanilii na maślance




Kasza jaglana z owocami oraz miodem z nutą wanilii na maślance



 Mój sposób na zdrowe i chłodne śniadanie podczas upalnego lata. Działa odświeżająco, lekkostrawnie i przyjemnie. 



Ugotowaną i wystudzoną kaszę jaglaną na sypko ułożyć w miseczce około 4 łyżki, dorzucić garść świeżych dowolnych owoców, skropić miodem oraz ekstraktem wanilii, zalać maślanką i na koniec ozdobić płatkami kokosowymi.

 




 
Smacznego!

1 komentarz:

  1. I just wanted to add that this one looks delicious and I am ready to give it a try! Thanks for the recipe!

    OdpowiedzUsuń

  Ostrygi urodzinowe!   Ostrygi normandzkie (Nr 2), najpopularniejsza wersja konsumcji zaraz po otwarciu to skropienie ich sokiem ze świeżej...