niedziela, 20 października 2013

Surówka z rzodkwi w jogurcie



Surówka z rzodkwi w jogurcie



Przedstawiam kolejną surówkę niewymagającą czasu i wysiłku. 
Do zrobienia jej potrzebnych jest kilka rzodkiewek, jogurt naturalny, sól morska, pieprz i oczywiście dodatek zielony w postaci natki pietruszki.  Rzodkiew uprzednio umytą i osuszoną zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać opcjonalnie łyżkę lub dwie jogurtu, szczyptę soli, pieprzu i oprószyć posiekaną natką pietruszki. 












Smacznego!

1 komentarz:

  1. wygląda smakowicie :)
    wiem że nikt nie przepada za zostawianiem linków do siebie, ale dzięki temu mamy szanse sie poznać :) mam nadzieję że się nie gniewasz
    u mnie ostatnie dni konkursu - zapraszam :) na dole posta jest link
    mybeautyjoy.blogspot.co.uk

    OdpowiedzUsuń

  Ostrygi urodzinowe!   Ostrygi normandzkie (Nr 2), najpopularniejsza wersja konsumcji zaraz po otwarciu to skropienie ich sokiem ze świeżej...